products

Η συνήθεια χτίζει τη ματαιοδοξία λουτρών κοντραπλακέ, τοίχος που τοποθετείται γύρω από στο γραφείο καθρεφτών λουτρών τοίχων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Pinghu, Κίνα
Μάρκα: ANGEWELL
Αριθμό μοντέλου: W-512
Ποσότητα παραγγελίας min: 5 σύνολα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χωριστά συσκευασμένος με την εξαγωγή του χαρτοκιβωτίου εγγράφου
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες επάνω στην κατάθεση
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 5000 σύνολα το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα προϊόντων:: Ματαιοδοξία λουτρών κοντραπλακέ Τύπος εγκατάστασης: Ένωση τοίχων που τοποθετείται
Υλικό:: Ήρεμη και ομαλή μαλακή κλείσιμο κρυμμένη χρήση υλικού τελειώστε:: Φιλική προς το περιβάλλον λάκκα
Τύπος εγκατάστασης: Τοίχος που τοποθετείται, πάτωμα - που τοποθετείται, στάση πατωμάτων Περιλαμβάνουν βρύση: Όχι, ναι

Περιγραφή προϊόντων

Τοίχος που κρεμά την τοποθετημένη ματαιοδοξία λουτρών κοντραπλακέ, με το στρογγυλό καθρέφτη των οδηγήσεων

 

Στερεά κατασκευή, μαλακά στενά και πλήρη συρτάρια επέκτασης με την κατασκευή πελεκίνων, υψηλό σημείο που χρωματίζει την ομαλή επιφάνεια. Αυτή η ματαιοδοξία είναι τέλεια για καθεμία που κοιτάζει για να προσθέσει ένα μικρό καρύκευμα στο λουτρό τους. Αντικαταστήστε ένα λευκό, γενικός-κοιτάζοντας νεροχύτης με αυτόν τον μικρό τύπο για να φέρει πραγματικά το λουτρό σας στη ζωή. Με το πολλαπλάσιο τα χρώματα επέλεξαν από και ένα συρτάρι που ταξινομείται ακριβώς δεξιά για τις ανάγκες σας, αυτό είναι αυτό που έχετε ψάξει. Κάτι για να προσθέσει λίγη κλίση σε ένα μικρό διάστημα.

 

 

Προϊόν Item#: W-512

Περιγραφή προϊόντων:

Το χρώμα του κύριου γραφείου μπορεί να προσαρμοστεί στο πλήρες μαύρο ή πλήρες άσπρο χρώμα.

1. Συσκευασία: Αφρός EPE, πλαστικό περικάλυμμα, ζαρωμένα χαρτοκιβώτια
2. E0 τυποποιημένο 18mm κοντραπλακέ βαθμού, eco φιλικό.
3. Μαλακοί κλείνοντας ολισθαίνοντες ρυθμιστές συρταριών, κανονικός τυποποιημένος δρομέας DTC/hinger
4. Τρύπα 1,38 στροφίγγων " (35mm) “, τρύπα φ1.77 πτώση-νερού» (45mm)
5. Εγκατάσταση αποξηράνσεων: Τ-παγίδα ή λουρί.
6. Επάνω από την τιμή δεν περιλαμβάνει τη στρόφιγγα & τα υπερεμφανιζόμενα απόβλητα.

 

 

Η συνήθεια χτίζει τη ματαιοδοξία λουτρών κοντραπλακέ, τοίχος που τοποθετείται γύρω από στο γραφείο καθρεφτών λουτρών τοίχων

Εργαζόμαστε πάντα στο γραφείο λουτρών υψηλών σημείων, για να δώσουμε στους πελάτες ένα λουτρό πολυτέλειας υψηλών σημείων. Το πλεονέκτημά μας είναι το ακόλουθο:

Χρησιμοποιούμε το 7/10» (18mm) πίνακα κοντραπλακέ πάχους, τα πρότυπα του προβιβάσιμου E0 βαθμού κοντραπλακέ. Η περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη είναι πολύ χαμηλή. Μπορείτε να πάρετε ένα υγιές γραφείο λουτρών από μας.
Μέρη υλικού DTC και Dongtai. Η άρθρωση και η γλιστρώντας ράγα είναι πολύ παχιές, το γραφείο λουτρών μας εγκαθίσταται με τους μαλακούς κλείνοντας ολισθαίνοντες ρυθμιστές συρταριών, κανονικός τυποποιημένος δρομέας DTC/hinger. Μπορείτε να πάρετε ένα ανθεκτικό χρησιμοποιώντας γραφείο λουτρών από μας.
Πολύς κατασκευαστής στο ελαιόχρωμα χρήσης της Κίνας, αλλά χρησιμοποιούμε υψηλό - χρώμα νερού ποιοτικού καθαρό πολυουρεθάνιου. Υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα, πρώτα, η περιεκτική απόδοσή του είναι ανώτεροι, ο παχουλός βαθμός είναι πολύ υψηλός, η σκληρότητα ταινιών χρωμάτων είναι πολύ παχιά, η ένδυση-αντίσταση της απόδοσης υπερβαίνει οποιοδήποτε ελαιούχο χρώμα, τη ζωή υπηρεσιών και την παραμονή χρώματός της πολύ μακροπρόθεσμα. Δεύτερον, η περιεκτικότητα σε Ποε είναι πολύ χαμηλή, είναι υγιής όταν χρησιμοποιήσατε το γραφείο λουτρών μας στο λουτρό σας. Τρίτον, όταν αγγίζετε την επιφάνεια του γραφείου λουτρών μας, θα αισθανθείτε λιπαντικοί, έξοχος, μη ξηρός.
Φως των τοπ οδηγήσεων στον καθρέφτη. Επίσης, κατάλληλος με το κύκλωμα και στις οδηγήσεις μέσα στο γραφείο λουτρών. Πυράκτωση μεταξύ του σώματος του γραφείου λουτρών. Μπορείτε να πάρετε μια φανταστική απόλαυση στο λουτρό σας όταν χρησιμοποιείτε το γραφείο λουτρών μας.
Πολύς κατασκευαστής στον ασημένιο καθρέφτη χρήσης της Κίνας. Αλλά χρησιμοποιούμε τον χαλκός-ελεύθερο καθρέφτη. Ο χαλκός-ελεύθερος καθρέφτης είχε το πλεονέκτημα όπως να ακολουθήσει, αντοχή, η αντίσταση προσκόλλησης και διάβρωσης είναι πολύ υψηλότερη από ο συνηθισμένος ασημένιος καθρέφτης, αντανακλαστικό ποσοστό είναι υψηλότερος, δεν ρίχνει τον υδράργυρο. Διαρκεί περισσότερο όταν χρησιμοποιείτε τον καθρέφτη λουτρών μας.
Η ακόρεστη ρητίνη πολυεστέρα, η σκόνη πετρών, η σκόνη ασβεστίου και το παλτό πηκτωμάτων είναι υψηλές - ποιότητα και αγοράζονται από τον ίδιο προμηθευτή της Panasonic. Λόγω της πρώτης ύλης της λεκάνης είναι υψηλό σημείο, μπορείτε να πάρετε μια λεκάνη υψηλών σημείων όταν χρησιμοποιείτε το γραφείο λουτρών μας.
Κανένας διακόπτης αφής, χρησιμοποιούμε το διακόπτη αισθητήρων. Έχει μια υψηλή ευαισθησία και η διάρκειά της είναι πολύ μακροχρόνια.

 

Γιατί μας επιλέξτε;

Η συνήθεια χτίζει τη ματαιοδοξία λουτρών κοντραπλακέ, τοίχος που τοποθετείται γύρω από στο γραφείο καθρεφτών λουτρών τοίχων

Έχουμε τους εξειδικευμένους εργάτες. Οι όλοι εργαζόμενοί μας είναι συστηματική κατάρτιση με τις καλές δεξιότητες.

Η συνήθεια χτίζει τη ματαιοδοξία λουτρών κοντραπλακέ, τοίχος που τοποθετείται γύρω από στο γραφείο καθρεφτών λουτρών τοίχων

Εισάγουμε τις ευνοημένες μηχανές στο εργαστήριό μας

Η συνήθεια χτίζει τη ματαιοδοξία λουτρών κοντραπλακέ, τοίχος που τοποθετείται γύρω από στο γραφείο καθρεφτών λουτρών τοίχων

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Info

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613516728542

WhatsApp : +8613516728542