products

Ματαιοδοξίες λουτρών Premade συνήθειας, 30 ίντσα 36 ίντσα ματαιοδοξία λουτρών 48 ίντσας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Pinghu, Κίνα
Μάρκα: ANGEWELL
Αριθμό μοντέλου: Μ-3014
Ποσότητα παραγγελίας min: 5 σύνολα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χωριστά συσκευασμένος με την εξαγωγή του χαρτοκιβωτίου εγγράφου, μέγεθος χαρτοκιβωτίων εγγράφου ματα
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες επάνω στην κατάθεση
Δυνατότητα προσφοράς: 15000 σύνολα το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα Προϊόντος: Ματαιοδοξία λουτρών Premade Τύπος εγκατάστασης: Τοίχου
Υλικό σώματος:: Δρύινο ξύλο Δομή:: Δρύινος ξύλινος πλαισιωμένος καθρέφτης
Τύπος: Μπάνιο ματαιοδοξιών Χρώμα: χρώμα 5 για την επιλογή

Περιγραφή προϊόντων

Δρύινη ξύλινη ματαιοδοξία λουτρών Premade, κινεζικά παραδοσιακά ξύλινα έπιπλα λουτρών χρώματος σιταριού

Χτίστε το λουτρό σας από τη βάση με αυτήν την στερεά ξύλινη βάση ματαιοδοξίας. Επεξεργασμένος από το στερεό δρύινο ξύλο, ο αθλητισμός αυτού του κομματιού ένας ουδέτερος κατεψυγμένος γκρίζος λεκές που είναι αρκετά ευπροσάρμοστος να συμπληρώσει οποιοδήποτε countertop εσείς επιλέγει (συμπεριλαμβανόμενος). Δύο γραφεία διπλός-πορτών και τα μαλακός-στενά συρτάρια παρέχουν την αφθονία του διαστήματος αποθήκευσης για τις πετσέτες, toiletries, και άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης δωματίων σκονών.

 

=====Products description=====

 

1.
Υλικό Δρύινο στερεό ξύλο
Μέγεθος γραφείου 800*520mm

 

2. Μέρη: Υψηλός - ποιοτικές μαλακές αρθρώσεις με τον ολισθαίνοντα ρυθμιστή συρταριών

3. Ζωγραφική: Πράσινη ζωγραφική προστασίας του περιβάλλοντος με 6 στρώματα

4. Λαβή: Ορείχαλκος ανοξείδωτου χάλυβα αργιλίου βασισμένος στις προσαρμογές.

5. Για το υλικό

Το τυποποιημένο υλικό μας είναι κανονική μαλακή κλείνοντας άρθρωση και η κανονική φωτογραφική διαφάνεια.
Εάν καλύτερος, θα προτείνουμε το εμπορικό σήμα DTC--μαλακές κλείνοντας άρθρωση και φωτογραφική διαφάνεια. Φυσικά μπορούμε να αλλάξουμε στο προσαρμοσμένο υλικό εμπορικών σημάτων (όπως BLUM, HETTICH) αλλά με λίγο περισσότερη πρόσθετη δαπάνη.

 

Ματαιοδοξίες λουτρών Premade συνήθειας, 30 ίντσα 36 ίντσα ματαιοδοξία λουτρών 48 ίντσας

Ματαιοδοξίες λουτρών Premade συνήθειας, 30 ίντσα 36 ίντσα ματαιοδοξία λουτρών 48 ίντσας=====Raw materials=====
Νέα ματαιοδοξία λουτρών γραφείου πινάκων μελαμινών κοντραπλακέ σχεδίου

 

Λεπτομέρειες συσκευασίας

1.Basin: αφρός με το χαρτοκιβώτιο
2.Mirror: Αφρός PE με το χαρτοκιβώτιο καθρεφτών, 10 κομμάτια ένα MDF πλαίσιο
3.Vanity: η τσάντα φυσαλίδων με έξι πλευρές 15mm αφρός, έχει επί της ουσίας έναν MDF 5mm πίνακα, έξω από είναι συσκευασία χαρτοκιβωτίων ή KD εξαγωγής, ή συσκευασία του πελάτη.

Ματαιοδοξίες λουτρών Premade συνήθειας, 30 ίντσα 36 ίντσα ματαιοδοξία λουτρών 48 ίντσας

Ματαιοδοξίες λουτρών Premade συνήθειας, 30 ίντσα 36 ίντσα ματαιοδοξία λουτρών 48 ίντσας

 

 

Ματαιοδοξίες λουτρών Premade συνήθειας, 30 ίντσα 36 ίντσα ματαιοδοξία λουτρών 48 ίντσαςΜαταιοδοξίες λουτρών Premade συνήθειας, 30 ίντσα 36 ίντσα ματαιοδοξία λουτρών 48 ίντσας

 

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ

Το κεφάλαιο Ε&Α μας λαμβάνει 10% του κύκλου εργασιών κάθε χρόνο. Κατά τη διάρκεια των ετών, το μοναδικό σχέδιο και η επαγγελματική πείρα μας στον άθλο των νέων προϊόντων επιτρέπουν σε μας για να παρέχουν την καινοτόμο τέχνη, η καλλιτεχνική εργασία υψηλού - ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες. Έχουμε μια επαγγελματική QC ομάδα και οι επιθεωρητές μας είναι έτοιμοι να ανακαλύψουν οποιοδήποτε προϊόν μην ικανοποιώ από τους πελάτες, QC μας οι τύποι θα ελέγξουν την ποιότητα μετά από τη στιλβωτική ουσία, αυτό είναι πρώτος έλεγχος. Μετά από QC ζωγραφικής τα άτομα θα ελέγξουν την ποιότητα πάλι, κατόπιν να τους κινήσουν από τη ζωγραφική του δωματίου. Μετά από συγκεντρωμένος θα ελέγξουμε την ποιότητα την τελευταία φορά, και θα κάνουμε ένα σημάδι. Το δωμάτιο ζωγραφικής μας είναι leandust & εργαστήριο ψητού, που προστατεύει την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την ικανότητα. Η επιμελής και σοβαρή τοποθέτηση των εργαζομένων, επαγγελματική τέχνη προστατεύει την ποιότητα και την αξιοπιστία.

 

Τιμές πυρήνων

Στηριγμένος σε ένα στερεό ίδρυμα.

Όσο έχουμε αυξηθεί κατά τη διάρκεια των ετών, δεν έχουμε ξεχάσει ποτέ τις τιμές πυρήνων μας. Όπως τις ακτίνες χάλυβα που υποστηρίζουν μια δομή, αυτές οι τιμές πυρήνων είναι οι στυλοβάτες που μας κρατούν μαζί και μας κρατούν ισχυροί. Μοιράζονται από τον καθέναν στην επιχείρησή μας, από τα πιό υψηλά επίπεδα διαχείρισης σε κάθε συνεταίρο υπηρεσιών στο πάτωμα.

Καθοδηγημένοι από αυτές τις τιμές, ανυπομονούμε να σας φέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών εγχώριας βελτίωσης.

Ομαδική εργασία

Οι πολιτιστικές αξίες μας το άτομο, αλλά καταλαβαίνουν ότι η νίκη είναι μια προσπάθεια ομάδων. Αναγνωρίζουμε ότι μια ομάδα είναι μεγαλύτερη από το ποσό των μεμονωμένων προσπαθειών.

Ομαδικά, βάζουμε πάντα τις ανάγκες του πρώτου Xinsheng. Να κάνουμε αυτό, καταλαβαίνουμε και αναγνωρίζουμε ότι τι είναι καλός για την επιχείρησή μας, οι πελάτες μας, οι μέτοχοί μας και οι κοινότητες όπου λειτουργούμε, είναι καλός για κάθε έναν από μας.

Λειτουργούμε σε ένα περιβάλλον της εμπιστοσύνης, επειδή μια κερδίζοντας ομάδα δεν υπάρχει χωρίς εμπιστοσύνη.

Πελάτης που στρέφεται

Οι πελάτες οδηγούν την επιχείρησή μας. Θα ενισχύσουμε την κατανόησή μας πελατών και αναγκών τους μέσω της συνεχούς εκμάθησης.

Είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε το καλύτερο στις ανάγκες των πελατών συνεδρίασης για τα ποιοτικά προϊόντα, τις τιμές και τις υπηρεσίες. Ενώ είμαστε υπερήφανοι των ολοκληρώσεών μας, θα προκληθούμε συνεχώς για να βελτιωθούμε.

Πάθος για την εκτέλεση

Ακολουθούμε παθιασμένα τη λειτουργική τελειότητα στο στόχο μας για να υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών.

Δεχόμαστε την προσωπική υπευθυνότητα για να συναντήσουμε τους επιχειρησιακούς στόχους και την υποστήριξή μας άλλοι με το ίδιο πάθος που μεταβιβάζουμε στους πελάτες.

Λειτουργούμε με μια αίσθηση του επείγοντος σε όλους τους τομείς της επιχείρησής μας για να ανταποκριθούμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών.

Ακεραιότητα

Σαν ζωτικής σημασίας μέλος των κοινοτήτων στις οποίες αναπτύσσουμε δραστηριότητες, καταλαβαίνουμε τη σημασία και την αξία της ύπαρξης καλός εταιρικός πολίτης.

Διατηρούμε τα υψηλά ηθικά πρότυπα, ενεργώντας με την τιμιότητα και την ακεραιότητα στην καθημερινή αλληλεπίδρασή μας με τους πελάτες, συντροφικοί υπάλληλοι, προμηθευτές, μέτοχοι και στις κοινότητες όπου λειτουργούμε.

Έχουμε τη μηδενική ανοχή για την ανήθικη ή ανέντιμη συμπεριφορά.

Σεβασμός

Είμαστε δεσμευμένοι στη διατήρηση ενός περιβάλλοντος του συνυπολογισμού, η δικαιοσύνη και ο σεβασμός με την κατανόηση και να εκτιμήσουν των πολλών ανθρώπων τρόπων είναι διαφορετικοί και μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχία μας.

 

Εμπιστοσύνη Xinsheng
Να εργαστεί για να χτίσει καθημερινά την εμπιστοσύνη σας
Σε Xinsheng, θέλουμε να είμαστε η εμπιστευμένη πρώτη επιλογή σας για όλες τις ανάγκες εγχώριας βελτίωσής σας. Είναι ένας στόχος που προσπαθούμε για καθημερινά με τη θεραπεία σας με την αληθινούς ευγένεια, το σεβασμό και τον επαγγελματισμό. Όταν έρχεστε στο εργοστάσιο Xinsheng, θα βρείτε ότι πολλά μοναδικά στοιχεία που στοχεύουν στην εξασφάλιση της εμπειρίας αγορών σας είναι ευχάριστα και ανταμείβοντας. Προτού να κερδίσουμε την επιχείρησή σας, θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Info

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613516728542

WhatsApp : +8613516728542